About us

Proef onze passie voor muziek

Scaletta is het geesteskind van Stijn Kolacny en Lokke Dieltiens. Stijn is samen met zijn broer Steven de oprichter van het meisjeskoor Scala & Kolacny Brothers. Als begenadigd pianist ademt hij muziek. Kinderen en jongeren samenbrengen en muzikaal zien evolueren, daar is het hem om te doen. Die passie deelt hij met Lokke. Bekend als (musical)actrice en zangeres bij Scala houdt zij zich bezig met de choreografie en staging bij Scaletta. De groepsleden zichzelf artistiek zien overstijgen door haar eigen kennis en expertise te delen, daarvoor gaat Lokke tot het uiterste.

Met Flore Geuns heeft Scaletta een ervaren zangcoach die samen met Lokke de groepen onder haar hoede neemt en instaat voor de wekelijkse artistieke lessen. Vanuit haar opleiding als muziekpedagoge en haar ervaring als zangeres bij Scala is zij perfect geplaatst om jonge mensen de artistieke kneepjes van het vak te leren.

Contacteer ons

Alle schakels in ons artistieke verhaal

  • onze ervaren lesgevers

    Dankzij ons ruime netwerk van artistieke professionals beschikken we altijd over de juiste expertise.

  • Ons professionele technische team

    De inzet van onze technische crew laat ons toe om wervelende liveshows af te leveren die beantwoorden aan alle regels van de kunst.

  • Onze vele vrijwilligers

    We zijn dankbaar voor de steun van onze vele vrijwillige helpers. Want ook bij ons maken veel handen licht werk.

Scaletta in de kijker

Samen met onze gemotiveerde kinderen en jongeren werken aan hun artistieke ontwikkeling en tegelijk het beste van onszelf geven om shows en optredens van hoog niveau te realiseren, daar zijn we hier elke dag opnieuw keihard mee bezig.

Benieuwd hoe we dat in de praktijk aanpakken? Neem dan snel een kijkje achter onze schermen!

Zin om ons team te vervoegen? Welkom!

We zijn altijd op zoek naar goede lesgevers, gemotiveerde stagiairs en technische experts. Heb jij een even jeugdig hart voor muziek als wij? Dan maken we graag kennis met jou!

Neem contact op
{{imagesalt}}

Bekijk ook onze webshop

Ontdek onze webshop