Scaletta Unexpected

Ga voor het event van je dromen!

Met Scaletta Unexpected kan je het onverwachte verwachten. Jouw B2B- en bedrijfsevents krijgen een magische uitstraling waardoor alle aanwezigen er met veel plezier en de grootste bewondering op zullen terugkijken.

Boek Scaletta Unexpected

Wat doet Scaletta unexpected?

Ben je op zoek naar een artistieke act voor je professionele event waarin muziek en dans harmonisch in elkaar overvloeien? Maak dan zeker kennis met Scaletta Unexpected. Onze Scaletta Kids geven het beste van zichzelf tijdens een complete voorstelling waarin muziek en dans de boventoon voeren. Daarbij krijgen ze de nodige ondersteuning van ervaren artiesten.

Scaletta Unexpected is het geesteskind van Scalaoprichter Stijn Kolacny, Scalettabezielster Lokke Dieltiens en showdirector Katleen Rens. Samen met een professioneel team van technici staan ze garant voor een magisch spektakel dat de monden van alle aanwezigen doet openvallen.

Vorm van een boog

Optredens in de kijker

Scaletta Unexpected, dat is maatwerk. We creëren een show die jouw bedrijfsevent naar een hoger niveau tilt. Benieuwd naar enkele van onze recente realisaties? Neem dan snel een kijkje en laat je inspireren!

Icoon Youtube Scaletta Bekijk meer van ons

Boek Scaletta unexpected!

Overtuigd van de meerwaarde van een magische artistieke voorstelling op maat van jouw wensen? Schakel Scaletta Unexpected dan zeker in voor jouw professionele event.

Verzenden
{{imagesalt}}

Bekijk ook onze webshop

Ontdek onze webshop