Schrijf je in voor onze lessen in Aarschot en Antwerpen!

Schrijf je hier in
Scaletta
Scaletta joy Scaletta ambition Scaletta unexpected

Scaletta in een notendop

Scaletta
Joy

Ongedwongen samen zingen en dansen met kids en jongeren van jouw leeftijd. De ideale hobby voor wie de schoolweek graag van zich af zingt!

Scaletta
Ambition

Mag het wat minder vrijblijvend zijn? Dan zijn onze professionele groepen Scaletta Kids en Jong Scala jouw ideale challenge. Na een geslaagde auditie werken we samen aan jouw muzikale evolutie.

Scaletta
Unexpected

Op zoek naar een meeslepende en boeiende muzikale act om jouw B2B-event te doen schitteren? Maak dan snel kennis met onze formules die garant staan voor een onvergetelijke show.

Scaletta, met de S van Scala

Scaletta is het geesteskind van Stijn Kolacny en Lokke Dieltiens. Hij bracht samen met zijn broer Steven het Aarschotse meisjeskoor Scala naar de top in binnen- en buitenland. Zij werd bekend als musicalactrice en maakt deel uit van Scala.

Samen staan ze aan het roer van Scaletta, de thuishaven voor kinderen en jongeren die gepassioneerd zijn door zang en dans.

Meer over ons

Pure fun of een stapje hoger: alles kan

Of je nu een fijne hobby zoekt om je samen met leeftijdsgenoten op een leuke manier uit te leven, of de lat net een tikkeltje hoger wilt leggen voor jezelf, bij Scaletta zit je altijd goed.

Wil je deel uitmaken van Scaletta om er een zinvolle hobby bij te hebben? Samen plezier maken in een ongedwongen en veilige sfeer onder begeleiding van gemotiveerde begeleiders, dat is Scaletta Joy:

  • Iedereen welkom
  • Geen ervaring vereist
  • Geen auditie nodig

Graag een
stapje hoger?

Wil je behalve een fijne hobby ook je eerste professionele stappen zetten in zang en dans?
Dan hebben we bij Scaletta heel wat voor jou in petto! Neem deel aan een van onze audities en misschien maak jij dan binnenkort wel deel uit van één van deze groepen:

Scaletta kids

Inschrijven

Jong Scala

Inschrijven

Verwacht het onverwachte met Scaletta Unexpected

Scaletta Unexpected schenkt jouw B2B-event de nodige magie:

  • originele, flitsende en begeesterende totaalvoorstelling
  • wervelend creatief bad van zang en dans dat smaakt naar meer
  • keuze uit diverse formules
Ontdek Scaletta Unexpected
{{imagesalt}}

Bekijk ook onze webshop

Ontdek onze webshop