Scaletta JOY

Er zit muziek in deze hobby!

Op zoek naar een zinvolle hobby waarin jij je creatieve ei helemaal kwijt kan? Dan is Scaletta Joy wat je zoekt! Fun beleven en samen werken aan een spetterende muzikale act die we opvoeren tijdens ons jaarlijks toonmoment, dat is wat we hier doen! Ervaring is niet vereist, je hoeft dus ook geen auditie te doen om toegelaten te worden.

Ontdek onze gratis proeflessen

Een blik achter de schermen

Bij Scaletta Joy zijn alle kinderen en jongeren meer dan welkom om samen met ons gepassioneerde team van professionals in een veilige omgeving te genieten van een waardevolle hobby met een mooie meerwaarde. Je ontplooit jezelf spelenderwijs en je ontdekt zo al je artistieke talenten. Gedurende één uur per week laat je je thuis- en schoolomgeving even voor wat ze zijn om jezelf volledig onder te dompelen in het energieke spel van samen musiceren en bewegen.

Vorm van een boog

Praktisch

Voor wie?

Scaletta Joy biedt een zinvolle hobby aan meisjes en jongens (tot de stembreuk) tussen 4 en 18 jaar.

Wat doen we?

Lessen?

Lidgeld?

Meer over onze groepen

Meedoen?
Schrijf je snel in!

Eerstvolgende instapmoment: 29/05/2024 en 01/06/2024
Inschrijving loopt vanaf 29/05/2024 t.e.m. 21/09/2024

Sta je te trappelen om met ons mee te zingen en te dansen? Dat kan! We verwelkomen je graag op ons eerstvolgende inschrijvingsmoment.

Ga een stapje verder en doe auditie!

Zin in meer dan een hobby? Ook dan is Scaletta jouw place to be. Na een geslaagde auditie word je toegelaten tot onze professionele groepen die optredens en B2B-events verzorgen.

Ontdek snel hoe je auditie kunt doen!

{{imagesalt}}

Bekijk ook onze webshop

Ontdek onze webshop