Scaletta ambition

Verzilver je ambities bij Scaletta

Zin om meer te doen met je zang- en danstalent dan alleen maar een leuke hobby beoefenen? Waag dan zeker je kans bij onze professionele groepen Scaletta Kids en Jong Scala!

Doe auditie!

Vorm van een boog

Wat doen we?

Scaletta Kids 1 en 2 verzorgen geregeld optredens en bedrijfsevents. Van een complete show met Vlaamse artiesten als Dana Winner en Udo, een bedrijfsevent tijdens het Autosalon in Brussels Expo tot een Sportpaleisshow met Niels Destadsbader: het zijn maar enkele professionele voorstellingen die we recent realiseerden.

Wie zoeken we?

Wil je deel uitmaken van onze professionele teams? Dan vragen we je om een auditie af te leggen. Die moet ons een beeld geven van je potentieel. We zoeken daarbij niet naar mensen die willen schitteren als soloartiest, maar wel naar individuele teamspelers. Mensen met een positieve persoonlijkheid die samen met de andere teamleden de groep naar een hoger niveau stuwen.

Hoe verloopt je auditie?

De eerste stap in je auditie is een workshop in groep. Samen met anderen ga je een liedje inoefenen waarbij je zowel samen als solo zingt. Zo krijgen we al een eerste beeld van je talent en potentieel.

In een volgende fase leert Lokke je een choreografie aan. Hierbij staat vooral de funfactor centraal, zodat je plezier beleeft aan wat je doet. In dit onderdeel nemen we je ‘beweegpotentieel’ onder de loep.

Straal je voldoende persoonlijkheid uit en zijn we ervan overtuigd dat we jouw talenten nog verder kunnen aanscherpen? Dan laten we je met veel plezier toe tot onze professionele groepen Scaletta Kids en Scaletta Teens.

Graag meer info over onze auditie?

Wat doen we?

Met Jong Scala leggen we de basis van meisjeskoor Scala. Omdat jong geleerd oud gedaan is, gaan we op zoek naar nieuw talent om Scala ook in de toekomst te verzekeren van de juiste stemmen en persoonlijkheden.

Wie zoeken we?

Scala bestaat uit meisjes en jonge vrouwen met het vereiste vocaal talent én met de vaste wil om samen met de rest van de groep een topperformance neer te zetten.

Hoe verloopt je auditie?

Eerst vragen we je om een filmpje op te nemen, zodat we al een eerste beeld krijgen van wie je bent en wat je vocale kwaliteiten zijn. Slaag je erin om onze interesse op te wekken? Dan nodigen we je graag uit voor een live-auditie waarbij we je zangkwaliteiten nogmaals onder de loep nemen.

Blijf je daarna in de running? Dan volgt er een ronde waarin we focussen op choreografie. Als laatste stap gaan we ook graag met jou in gesprek. Zo leren we je nog beter kennen en toetsen we elkaars verwachtingen af.

Inschrijven
{{imagesalt}}

Bekijk ook onze webshop

Ontdek onze webshop